De badkamer is een belangrijke plek in huis, want hier breng je veel tijd door. Of je nu in bad wilt ontspannen, je tanden wilt poetsen of gewoon even snel wilt douchen: de badkamer moet praktisch ingericht zijn en aan al jouw wensen voldoen. Wil je bijvoorbeeld een rustgevende oase creëren, dan kun je kiezen voor een mooie natuurstenen wastafel en spiegel met LED-verlichting. Vind je het fijn om alle toiletartikelen binnen handbereik te hebben, dan is een open kast of wandrek een goede optie. 

De badkamer is een belangrijk onderdeel van je huis. Het is de plek waar je je ochtendritueel uitvoert en je bent er misschien wel een paar keer per dag. Daarom moet deze kamer praktisch ingericht zijn, maar het mag ook best een sfeervolle plek zijn. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. In deze blog geven we een aantal tips om een badkamer op een perfecte manier in te richten. 

Een comfortabel en modern toilet

Het toilet is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Er zijn verschillende soorten toiletten, zoals een wandtoilet, een hangend toilet of een inbouwtoilet. Het hangend toilet is toch wel het meest populaire toilet onder Nederlandse huishoudens. Een hangend toilet heeft heel erg veel voordelen ten opzichte van een staand toilet. Het zorgt voor een ruimtelijke uitstraling en is erg hygiënisch, omdat een hangend toilet weinig hoeken heeft én boven de grond hangt. Hierdoor kun je de grond ook nog eens eenvoudig schoonmaken.  Een hangend toilet is door het minimalistische design een moderne, comfortabele en stijlvolle keuze. Ben je op zoek naar een wandtoilet, een hangend toilet of een inbouwtoilet? Douche concurrent heeft een zeer breed assortiment aan toiletten in verschillende stijlen beschikbaar.

Een inloopdouche is steeds populairder

De inloopdouche is een populaire keuze onder douchegebruikers. Inloopdouches zijn ideaal voor kleine badkamers omdat ze weinig ruimte innemen. Een inloopdouche is een douche die niet van een badkamer afgesloten is, maar geïntegreerd is in de rest van de ruimte. Inloopdouches hebben vaak glazen deuren of een open design, wat ervoor zorgt dat ze minder ruimte innemen dan een gesloten douche. Bovendien kun je kiezen uit verschillende afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een matte afwerking, een geborstelde afwerking of een glanzende afwerking. De mogelijkheden zijn oneindig. 

Ben je op zoek naar in inloopdouche? Bij Douche concurrent vind je verschillende mooie modellen die voorzien zijn van veiligheidsglas. Veiligheidsglas zorgt tenslotte voor een rustgevend gevoel. Hierdoor kun je altijd genieten van een mooi ingerichte badkamer.